Kolla in de senaste inläggen:

Sista delen i Miklós Vargas tvådelade trilogi om tomhet.
 1. Nils Petter Sundgren on Friday 14, 2009

  I vanliga fall, när samma film spelas två gånger i samma klipp (men utan ljud den andra gången) så skulle jag hävda att filmmakaren har slarvat i sin Final Cut timeline. Men när det handlar om Miklos Varga så har det givetvis ett syfte. Vad vill Varga säga?

 2. Samson on Friday 14, 2009

  Hej parkförvaltare.

  Jag skulle vilja komma i kontakt med er på ett lite mindre publikt sätt än detta. Finn det nån chans att ni kan skicka ett epost på adressen jag angett här så kan jag bara svar till den adressen gällande mina frågor?

 3. Parkförvaltningen on Friday 14, 2009

  ett mail är skickat från julle.

 4. Samson on Friday 14, 2009

  Gah… jag råkade stava fel på min epostadress… denna gång ska det vara rätt. kan Julle tänka sig att skicka igen till denna rättstavade adress?

 5. Parkförvaltningen on Friday 14, 2009

  ännu ett mail är skickat från julle.