Kolla in de senaste inläggen:

Parkförvaltningsbloggen

Kära besökare!
Det smärtar i våra hjärtan att behöva meddela er, ni som uppskattat och följt oss genom dessa månader, att detta är slutet. Alla filmer vi spelat in är nu upplagda på sidan och vi har inget mer.

Till er som troget återkommit till vår enkla lilla sida för att genom högt och lågt skratta tillsammans med oss, vill vi ge ett stort tack och en applåd! Tack för att ni givit vår sida en besöksstatistik vi åtminstone inte behöver skämmas över och tack för de fina kommentarerna som mången gång drivit oss till tårar!
Vi hoppas ni fortsätter besöka sidan och även att ni sprider ordet till de ännu ofrälsta, så att Parkförvaltningen kan leva kvar i oändlighet! Vårt mål har alltid varit att bli som störst efter vår död, precis som Pablo Picasso eller 2-Pac.

Vi skulle också tycka att det vore väldigt roligt om det här inlägget kunde fungera lite som en gästbok, där ni alla skriver någon kort liten kommentar här under.
Om tillräckligt många av er skriver kanske man till och med skulle kunna använda gästboken som en namninsamling, om vi eventuellt bestämmer oss för att driva konceptet vidare. Vem vet…

Men för den här gången, tack för oss!

slashslash
PARKFÖRVALTNINGEN

PS. Gå aldrig ur Facebook-gruppen/Gå med i Facebook-gruppen! 1. Bärit on Friday 25, 2009

  Vore kul att se mer från er i framtiden!

 2. Anonymous on Friday 25, 2009

  det är klart ni ska fortsätta!

 3. Anton A on Friday 25, 2009

  Lämna mig inte!

 4. Max on Friday 25, 2009

  Fy fan, kom igen gör fler videos för i helvete!

 5. Emil Holmer on Friday 25, 2009

  Varför sluta?

 6. parkförvaltningen on Friday 25, 2009

  Emil: Vi spelade in dessa sketcher medan vi alla bodde i samma stad. Nu har vi alla flyttat. Och även om de flesta av oss flyttat till Sthlm och alltså återigen bor i samma stad, så finns det där gamla vanliga problemet med att man måste ha pengar för att överleva. Då Parkforvaltningen.se inte genererar så mycket kosing fick vi helt enkelt lägga ner. För inte vill du väl att vi ska svälta ihjäl Emil?